Firren
Välkommen till Firren

I november 2005 slog Firren upp portarna för alla älskare av fisk, skaldjur och lagade rätter. En efterlängtad liten affär mitt på Lidingö med framförallt ett rikt utbud av havets läckerheter. Dessutom hittar du även ostar, efterrätter, bröd, såser och andra delikatesser hos oss. På vardagarna serverar vi dagens lunch i vår bistro mellan 11-14.

Vår historia

Vi är stolta över våra medarbetare som vill göra oss till den naturliga fisk- och skaldjursbutiken på Lidingö. Bland andra så har vi flera duktiga kockar som jobbar hårt för att nå till våra kvalitetsmål.

VI hjälper er gärna!

Vi hjälper också gärna till att planera och beställa allt ifrån glas, bord, stolar, dukar, porslin och festtält. Firren samarbetar med väletablerade leverantörer och ser till att allt levereras och hämtas. Är det fest så kan det vara skönt att kunna slappna av och njuta tillsammans med alla gäster.

Och slutligen..

Vårt mål är att kunna stå till tjänst med att underlätta vardagsmiddagen såväl som att styra ihop och laga mat till ett riktigt stort kalas. Kom ihåg att det alltid går att ringa oss på 08 765 2300 för att diskutera stora som små ting eller ta en sväng förbi butiken. Allt gott!